Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Η ΓΕ Ναυπλίου μεγάλη νίκη επί του ΓΣ Άργους

   Σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων,η ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ κέρδισε στο Άργος το ντέρμπι με τον ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ Α'  3-1 σετ (25-22,25-21,16-25,25-14). Η ομάδα του Ναυπλίου παρουσιάστηκε  πιο έτοιμη τη συγκεκριμένη στιγμή και πήρε δίκαια τη νίκη και κατά πάσα πιθανότητα τη 1η θέση του ομίλου.Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και το έδειξαν και οι αθλήτριες μέσα στο γήπεδο. Στα 2 πρώτα σετ οι ομάδες εναλλάσσονταν στο σκόρ, με τη   ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ να είναι πιο αποφασιστική στο τέλος και να παίρνει δύσκολα τα σετ.
    Στο 3ο ο ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ Α' ανέβασε πολύ την απόδοσή του και πήρε το σετ εύκολα με 25-16. Και ενώ όλοι περίμεναν να πάει το παιχνίδι στο ται-μπρεικ η ομάδα του     ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ Α' αδικαιολόγητα ''κάθησε'' αγωνιστικά, πράγμα που εκμεταλλεύτηκε η φιλοξενούμενη ομάδα και πήρε εύκολα το σετ με 25-14! 


ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ Α'(Μπούκουρας Γ.): Σιαμπλή Κ, Χοβαρδά Α-Μ, Παναγιωτοπούλου Μ, Ιωάννου Κ, Παπασπυροπούλου Κ, Χοβαρδά Δ, Γρίβα Α, Μπούκουρα Θ, Υψηλάντη Φ, Χιόνη Α, Παπαμήτρου Φ, Κοτίτσα Π.


ΓΕ ΝΑΥΠΛΙΟΥ(Διαμαντή Κ.): Στεφανοπούλου Κ, Χρυσοβέργη Ν, Κετρόι Α,Τρίκκα Γ, Μπελεσιώτη Μ, Σταύρου Α, Χατζησοφρονίου Μ, Κατσουλιέρη Α,Σταθογιαννοπούλου Μ, Χορμή Μ, Γεωργίου Ε, Ηλιάδη Ε.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου που έγινε στο κλειστό του Άργους ο ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ Β' κέρδισε με σκόρ 3-0(25-20,25-23,25-19) την ομάδα των ΛΥΚΑΙΩΝ από τη Μεγαλόπολη. Με μια ομάδα που αποτελείται μόνο από παγκορασίδες η ομάδα του ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ Β' έκανε καλή εμφάνιση και έδωσε υποσχέσεις!


ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ Β'(Μπουγιώτη Α.): Αιβαλιώτη, Κουγιά, Μουσταίρα, Λαμπροπούλου, Κρέκα, Αργυράκη, Σωτηροπούλου, Κατρίτση, Μαύρα,Ψαρρού,Καλή,Μπλάτσου.

ΛΥΚΑΙΑ(ΔάρραςΑ.): Κανέλλου, Καρατζαφέρη, Κλασογιάννη, Καικα, Κορολή, Αργυροπούλου Α, Καραλέκα, Βελισσάρη, Χατζοπούλου, Αργυροπούλου Χ, Παγκράτη.

Super League 2: Ο χάρτης της σεζόν 2024/25

  ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ 18.05.2024  0 Αρχίζει και διαμορφώνεται σταδιακά ο "χάρτης" της Super League 2 2024/25, καθώς 19 από τις 20 ο...