Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Άρχισε το κτίσιμο του Διομήδη

 Με διπλές προπονήσεις ο Γιώργος Ζαραβίνας άρχισε το κτίσιμο του Διομήδη που όλοι ονειρευόμαστε! Με τις ευχές της Διοίκησης και όλων των φιλάθλων να τους συνοδεύουν οι Λύκοι ρίχνονται με μεγάλη όρεξη και διάθεση σε καθημερινή βάση επικεντρωμένοι απόλυτα στην προετοιμασία τους!

Αρκετά είναι τα νέα ονόματα που θα πλαισιώσουν τους "πράσινους" την νέα χρονιά όπως οι: Ο 22χρονος Δημήτρης Καϊμακάμης ( 06/09/2000, Δ. εξτρέμ, 1.83 μ. ύψος) έρχεται από τον ιστορικό Αρχέλαο Κατερίνης, τον(παλιό γνώριμο) Χρήστο Τσιγαρίδα, τοn Goran Andjelic τον 34χρονο διεθνή Μαυροβούνιο τερματοφύλακα, τον Ορφέα Τσάκαλο, τον 22χρονο αριστερό Ίντερ (13/08/2000, 1.98μ. ύψος) που επιστρέφει στους Λύκους, προς μεγάλη ικανοποίηση όλων των φιλάθλων, τον Χάρη Μπαλτατζή τον 22ρονο αριστερόχειρα (Δ.Ιντερ, 6/10/2000, 1.90μ. ύψος) που έρχεται από το Φίλιππο Βέροιας και αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Ελληνικού Χάντμπολ.

Η ομάδα του Διομήδη εκτός από τις εγχώριες υποχρεώσεις του θα δώσει το παρόν και στην Ευρώπη καθώς μετά από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της EHF στη Βιέννη η κλήρωση για τον 1ο γύρο του EHF European Cup, τον έφερε αντιμέτωπο με τη δευτεραθλήτρια Αυστρίας HC FIVERS WAT MARGARETEN. Ο Διομήδης κληρώθηκε γηπεδούχος στην πρώτη αναμέτρηση 10 ή

11 Σεπτεμβρίου 2022, με τη ρεβάνς να γίνεται στην Αυστρία 17 ή 18 Σεπτεμβρίου 2022.H Αυστριακή HC FIVERS WAT MARGARETEN είναι η αντίπαλος του Διομήδη για τον 1ο γύρο του EHF European Cup.

Κάτοχος 3 Πρωταθλημάτων Αυστρίας (2011, 2016, 2018) και 7 Κυπέλλων (1999, 2009, 2012, 2013, 2015, 2016, 2017) αποτελεί έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά ταυτόχρονα και μία πρόκληση.
Μια πρώτη αποτίμηση της κλήρωσης μας έκανε ο προπονητής μας Γιώργος Ζαραβίνας και οι Χάρης Μάλλιος, Γρηγόρης Τζίμπουλας εκ μέρους των παικτών.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ :
«Δύσκολη κλήρωση μιας και τα τελευταία χρόνια έχουν πετύχει πολλά στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Πάντα όμως τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουν ξεχωριστή αίγλη. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε όποιες πιθανότητες έχουμε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση, παρόλο που θα είναι αρχή της σεζόν.»
ΧΑΡΗΣ ΜΑΛΛΙΟΣ:
«Η συμμετοχή μας στην Ευρώπη για ακόμη μια χρονιά είναι πάρα πολύ σημαντική και πάντα μια πρόκληση. Η χθεσινή κλήρωση μας φέρνει αντιμέτωπους με την Αυστριακή Fivers, όντας ίσως μια από τις δυο-τρεις πιο δύσκολες ομάδες που θα μπορούσαμε να κληρωθούμε. Παρόλα αυτά στόχος μας είναι η πρόκριση και ως τότε έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτήν. Ίσως θεωρητικά για εμάς να είναι μειονέκτημα το γεγονός ότι παίζουμε τόσο νωρίς, καθώς οι αντίπαλοι μας θα έχουν ήδη επίσημους αγώνες στα πόδια τους, όμως θεωρώ πως μπορούμε να μετατρέψουμε το γεγονός αυτό προς όφελός μας.»
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΖΙΜΠΟΥΛΑΣ:
«Γνωρίζουμε τον αντίπαλο πλέον μετά τη χθεσινή κλήρωση για την Ευρώπη και θα αρχίσει σταδιακά η μελέτη και η ανάλυση του. Η ομάδα μας σε πρώτο πλάνο θα ξεκινήσει μια καλή προετοιμασία, πρέπει όλοι οι παίκτες να βρούμε γρήγορα τους εαυτούς μας και να ενισχύσουμε την φυσική μας κατάσταση όσο πιο γρήγορα γίνεται για να περάσουμε και σε τακτικά κομμάτια και να εμφανιστούμε όσο περισσότερο έτοιμοι γίνεται στα δύο παιχνίδια.»

Επίσης πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΧΕ, η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Handball Premier για τη σεζόν 2022-2023. Το φετινό ταξίδι αρχίζει στις 17/9 εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ιωνικό Ν.Φ. Affidea. Της κλήρωσης προηγήθηκε η παρουσίαση της καλύτερης επτάδας για το πρωτάθλημα της σεζόν 2021-2022 με τον αρχηγό μας Χάρη Μάλλιο να ψηφίζεται ως ο καλύτερος playmaker του Πρωταθλήματος!




Πρωταθλητής ο Παναργειακός – Ανεβαίνει στη Σούπερ Λιγκ 2

  Πρωταθλητής ο Παναργειακός – Ανεβαίνει στη Σούπερ Λιγκ 2 Πρωταθλητής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ανακηρύχθηκε ο Παναργειακός και από...